50 biler er raseret på fem døgn

Antallet af biler, der har fået knust ruder og udsat for indbrud de seneste fem døgn, er tirsdag højere end 50 i et område fra Kolding i syd til Vejle i nord.

Efter et lille døgns pause fra søndag eftermiddag har tyvene nu genoptaget deres hærgen, som i nat bl.a. gik ud over biler på samkørselspladserne på først Kokholm nær Scandic Hotel i Bramdrupdam og siden ved Danmarks Transportcenter DTC i det nordlige Vejle nær motorvejen. 

Fra torsdag i sidste uge har politiet nu registreret flere end 50 tilfælde. Og siden begyndelsen af februar har politiet modtaget anmeldelser om indbrud i biler ved rudeknusninger.

- Det begyndte i Christiansfeld, og siden har vi også haft tilfælde i Vamdrup, inden det seneste døgn for alvor går  løs med de nu op mod 50 tilfælde på samkørselspladserne i Kolding Syd, Bramdrupdam og ved Vejle Nord (TDC). Vi har nu flere spor i form af en efterladt hammer og et vidneudsagn fra en vægter, som vi arbejder med, siger vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen, Sydøstjyllands Politi, tirsdag middag til TV SYD.