TV der bevæger dig

52-årig anholdt for groft overfald på ung bilist

En 52-årig bilist er anholdt og sigtet for kvalificeret vold, efter han mandag eftermiddag overfaldt en 20-årig bilist på Kobbermøllevej i Kollund. Foto: Ida Marie Odgaard, Scanpix

En 52-årig mand hev efter en færdselsepisode en 20-årig bilist ud af hans bil og gik til angreb på ham. Nu søger politiet vidner til hændelsen.

Politiet har anholdt en 52-årig mand og sigtet ham for kvalificeret vold mod en 20-årig mand efter en hændelse på Kobbermøllevej i Kollund.

Vi får anmeldelsen klokken 16.52, hvor den 20-åriges kæreste ringer til os, og vi synes godt nok, det lyder lidt voldsomt, det der er sket.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi får anmeldelsen klokken 16.52, hvor den 20-åriges kæreste ringer til os, og vi synes godt nok, det lyder lidt voldsomt, det der er sket, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Efter den uoverensstemmelsen hev den nu anholdte mand den 20-årige ud af hans bil og forulempede ham groft. Da det lykkes den unge mand at komme ind i sin bil igen, tog den 52-årige en sten og smadrede den gennem forruden, hvor den ramte den 20-årige. 

Politiet ved endnu ikke præcist, hvad der er foregået mellem de to bilister, da den anholdte ikke vil fortælle politiet om episoden.

- Vi beholder ham derfor natten over i arresten, så ser vi, om han ikke vil snakke i morgen, siger Erik Lindholdt.

Den 20-årige blev sendt til skadestuen for undersøgelser af sine skader. Poltiet vil ikke oplyse nærmere om, hvad der er sket med den 20-årige, da det leder efter vidner i sagen.

Hvis man har set noget til episoden på Kobbermøllevej i Kollund mandag kort før klokken 17, kan man kontakte politiet på 1-1-4.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden