68-årig dement mand forsvundet - Har du set ham?

Jørgen Nielsen er gået fra sin bopæl i Sundegade i Fredericia uden overtøj, og er ude afstand til at finde hjem. Han har brug for hurtig hjælp.

Sydøstjyllands Politi efterlyser den 68-årige Jørgen Nielsen, som har forladt sit hjem lørdag eftermiddag.

Vagtchef Henrik Dam beder borgerne i Fredericia om at hjælp til at finde Jørgen Nielsen, da natten er isende kold, og han kun har meget lidt tøj på til værn mod den bidende kulde.

DMI varsler -2 til -7 graders frost i nat og med den iskolde østenvind vil temperaturerne opleves som -15 graders frost.

Jørgen Nielsen er 68 år, kraftig af bygning, har gråt hår, og er iført grå eller grøn trøje, sorte bukser og sorte træsko. Han bærer ikke overtøj.

Jørgen Nielsen har ikke særlig meget sprog, så det kan være svært at kommunikere med ham, fortæller vagtchefen. Politiet modtager oplysninger om Jørgen Nielsen på 114.

Opdatering kl. 20:

Henrik Dam fra Sydøstjyllands Politi oplyser, at der her til aften er sat en helikopter med varmesøgende apparatur ind i eftersøgningen af Jørgen Nielsen. Desuden er der også flere hundepatruljer ude at lede.  Lige nu er Hjemmeværnet også tilkaldt som assistance - de vil fortsætte søgningen aftenen og natten med.

Politiet gentager opfordringen til byens borgere om også at kigge efter Jørgen Nielsen i skure, baggårde, haver osv.

.