71-årig nægter sig skyldig i at have knivdræbt sin kone

Den 71-årige mand er sigtet for med kniv at have dræbt sin 73-årige kone på Dalen i Esbjerg. Manden blev onsdag i et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger.

Den 71-årige mand og hans 73-årige kone blev begge fundet tirsdag formiddag liggende henholdsvis såret og død på deres bopæl i Dalen i Esbjerg, da en af kvindens bekendte ikke kunne få kontakt til hende, og politiet efterfølgende opsøgte parrets fælles adresse.

Den 71-årige mand blev onsdag klokken 13 fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Byretten i Esbjerg in absentia - det vil sige uden selv at være til stede, da han stadig er indlagt med sine kvæstelser.

Manden er sigtet for manddrab efter straffelovens paragraf 237.

Den 71-årige sigtedes advokat oplyste ved grundlovsforhøret, at den 71-årige nægter sig skyldig, det oplyser forsvarsadvokaten på baggrund af oplysninger i politiets afhøringsrapport, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemedelelse.

Sigtelsen indeholder ikke yderligere oplysninger.

Den sigtede blev varetægtsfængslet i fire uger frem til den 14. juli. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.