8.000 så Simon Kjær og Frederik Rønnow på deres gamle hjemmebane i Horsens

Helt præcist 8.004 tilskuere så onsdag aften Danmark spille testkamp mod Lichenstein - og de kunne se Simon Kjær i rollen som landsholdets nye anfører og en fin debut til Frederik Rønnow i målet.

I den skadede Kasper Schmeichels fravær havde landstræner Åge Hareide valgt den tidligere Horsens- og Esbjerg-målmand Frederik Rønnow som afløser - og dermed også et varmt bud på pladsen i søndagens VM-kvalifikationskamp mod Armenien i Parken.

Som ventet foretrækker landstræneren Simon Kjær som ny anfører efter Daniel Agger - og det var tydeligt at se for tilskuerne på Casa Arena, at det betød meget for begge spillere at være tilbage i Horsens. Ikke færre end 150 spillere fra Simon Kjærs bandomsklub Lund IF, fulgte kampen i samlet trop - og måtte se, at Simon Kjær blev skiftet ud i pausen for at spare ham til søndagens kamp.

Der var dog heller ikke spillet mange minutter af kampen mellem Danmark og Liechtenstein før Danmark havde sat sig på spillet - og det var i store perioder tale om spil til et mål - og Frederik Rønnow blev kun en enkelt gang på alvorlig prøve, som han klarede.

Sejren på 5-0 var Danmarks største sejr i knap tre år - nemlig siden oktober 2013, hvor Island blev besejret med 6-0 i Parken.

Torsdag formiddag trænede landsholdet i på Casa Arena, inden holdet rejser tilbage til træningslejren i Helsingør. En del børn var mødt op for bl.a. at hilse på deres lokale helt, målmanden Frederik Rønnow, Her kunne man også for første gang se spillerne i holdets nye spilledragter.