93 postbude fyret: Her kan du se hvor

Postdanmarks fyringsrunde er nu fordelt på de enkelte postkontorer. Her kan du få overblikket over, hvordan fyringerne fordeler sig i Syd- og Sønderjylland.

93 postansatte har mistet jobbet i Syd- og Sønderjylland.

Postdanmark meddelte i sidste uge, at virksomheden skulle afskedige 520 medarbejdere, og nu har TV SYD fået de præcise tal for, hvordan fyringerne fordeler sig i Syd- og Sønderjylland.

- Mængden af breve er faldet dramatisk, og det er en udvikling, der desværre fortsætter. Konsekvensen er, at der må afskediges medarbejdere, siger Helle Nielsen, områdechef hos PostNord for Fyn og Sydjylland, til TV SYD.

De nedlagte stillinger er forholdsvis jævnt fordelt. En lang række postkontorer i området er ramt, men ingen af dem er blevet helt nedlagt. Hårdest ramt er postkontoret i Esbjerg samt pakkecenteret i Taulov, hvor der begge steder er blevet afskediget 15 ansatte. Desuden er otte ansatte blevet flyttet fra Taulov til Aarhus.

- Vi skal fortsat kunne komme ud med posten alle steder i landet, så afskedigelserne er jævnt fordelt, siger Helle Nielsen.

Postdanmark er den danske afdeling af PostNord.