TV der bevæger dig

Åbnet igen: Fandt poser med hvidt pulver

00:39

Politiets indsatsleder kort før motorvejen blev åbnet fra Esbjerg havn til Korskroen.

Politiet indsatsleder-bil på motorvejen med Korskroen. Motorvejen var lukket i flere timer, mens politihunde leder efter narko.

1 af 3

Motorvejen ved Esbjerg er åben igen. Politiet har haft det østgående spor lukket i knap tre timer, mens der blev ledt efter narko. Og politiet har fundet poser med et hvidt pulver, som nu skal analyseres.

Det var en motorcykelbetjent fra færdselspolitiet, som ved 14-tiden ville stoppe en personbil. Men bilisten ville ikke tale med politiet og forsøgte at køre fra motorcykel-betjenten ad motorvejen mod øst.

Under jagten så betjenten, at der blev smidt noget ud af personbilen.

Ved Korskroen blev de to i bilen, en mand og en kvinde, stoppet og anholdt.

Gennmemsøgt med hunde

For at finde bevismateriale skal politiet have gennemsøgt hele strækningen med hunde. Derfor er motorvejen spærret i østgående retning fra Esbjerg Havn til afkørslen ved Korskroen.

- Vi kan ikke have hunde derude, mens der kører biler. Derfor spærres motorvejen på hele strækningen, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi i Esbjerg.

Analyseres

Vagtchefen bekræfter, at der er fundet poser med et hvidt pulver på motorvejen. Pulveret skal nu analyseres Først derefter tages der stilling til, hvad der skal ske med de to anholdte.

Også parrets bil skal til teknisk undersøgelse, for at se, om der er flere stoffer gemt i bilen.

De ventes, at de to anholdte fremstilles i grundlovsforhør tirsdag med krav om fængsling.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden