Åh nej ikke igen: Ny ulykke på Rømø

For anden gang på blot tre dage er unge kørt galt på stranden på Rømø. To unge mænd er kørt på sygehuset.

Ifølge TV SYDs oplysninger var der fire eller fem unge tyskere i bilen. Der er intet, der tyder på, at de har været påvirkede, oplyser politiet. Ulykken skete, da de unge kørte ræs på stranden. Føreren af bilen mistede herredømmet over den, og bilen landede på taget.

Ulykken kommer blot to dage efter, en 21-årig esbjergenser torsdag mistede livet i en lignende ulykke. Den nye ulykke får de lokale til at ryste på hovedet:

- De unge kører som sindssyge herovre, og det er kun et spørgsmål om tid, før det går ud over et legende barn, siger Claus Kjemtrup til TV SYD.

Politiet er forarget

Ifølge vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi er de to mænd, der er blevet kørt på sygehuset, ikke kommet alvorligt til skade. Alligevel er politiet rystede over de unges kørsel.

- Jeg troede, at det var løgn, og jeg er faktisk lidt forarget. Det eneste, der kan dæmpe min forargelse er, at det var tyskere, som derfor måske ikke har hørt om ulykken, siger vagtchef Ole Aamann.

Den tyske fører af bilen bliver sigtet for at køre uden kørekort samt for ikke at køre efter forholdene. Han har erklæret sig skyldig i begge sigtelser.