TV der bevæger dig

Aalbæk Specialiteter får 3-Stjernet ejer

Aalbæk Specialiteter solgt

Den finske fødevarekoncern, Atria, som bl.a. ejer 3-Stjernet i Horsens, har opkøbt Aalbæk Specialiteter, der fortsætter produktionen af øko pålæg under Aalbæk-navnet.

På mandag overtager Atria Danmark pålægsproducenten Aalbæk Specialiteter, der bl.a. er kendt for at producere økologiske pølser og andet kødpålæg.

-Efterspørgslen på økologisk pålæg er steget markant i Danmark. Med et premium brand som Aalbæk Specialiteter opnår vi et bredt og varieret produktsortiment, da brandet komplimenterer vores allerede eksisterende sortiment af pålægsprodukter. På den måde får vi fremadrettet mulighed for at dække flere forbrugeres forskellige behov og ønsker, siger Anders Laursen, der er direktør for Atria Danmark og 3-Stjernet, i en pressemeddelelse.

Aalbæk Specialiteter var i januar udsat for en stor brand i deres produktionsbygninger i Billund.

Det betød at virksomheden i en periode ikke var i stand til at levere økologiske produkter.

Peter Aalbæk, der er tredje generation af Aalbæk Specialiteter, følger sammen med en række øvrige nøglepersoner med til Atria Danmark.

Atria Danmarks produktionsanlæg i Horsens producerer som følge af branden allerede nu en del af Aalbæks produkter og skal sammen med produktionen i Farre danne rammen om Aalbæks produktion i fremtiden. Aalbæks produktionsanlæg i Billund, der blev ødelagt under branden, indgår ikke i opkøbet.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden