Ålen forlænger med Sønderjyske

Klubbens populære assistenttræner Peter Enevoldsen, har forlænget sin kontrakt med sønderjyderne.

 Både Peter Enevoldsen, der fik tilnavnet Ålen i sin aktive fodboldkarriere hos Ålborg Freja, og superligaklubben Sønderjyske har fået et stort og fælles ønske om at fortsætte samarbejdet opfyldt.

Den meget populære og afholdte højre hånd for cheftræner Jakob Michelsen har fået forlænget kontrakten med yderligere en sæson, og det er ifølge sportschef Hans Jørgen Haysen til stor glæde for alle i klubben

- Peter Enevoldsen er en vigtig faktor i trænerteamet, og han har hertil ydet et stort og vigtigt bidrag til at gøre overgangen fra Lars Søndergaard til Jakob Michelsen mere smidig og med et hurtigere output.

Også Peter Enevoldsen er tilfreds med kontraktforlængelsen i Sønderjyske

- Det har bare været en rigtig, god rejse. Det er stort set gået fremad i alle årene, og det er jeg glad og stolt over at have været en del af. Jeg synes, at vi har udviklet os som klub hele tiden og lige nu ser det ud til, at vi er på vej til den bedste sæson i Sønderjyskes historie.

Peter Enevoldsen bor i Aalborg og mange havde forventet, at han skulle fortsætte trænergerningen som assistent for Lars Søndergaard i Aab.