TV der bevæger dig

Årets træner: Både klub og by kan være stolte

Lars Frederiksen i action. Foto: Fotograf Niels Husted

Trænerteamet i Esbjerg i forrige sæson,Lars Frederiksen og Patrick Westerholm, blev i weekenden kåret til årets trænere på på DHF?s Tophåndbold Symposium i Vejle.

- Kåringer hænger ofte sammen med resultater, og derfor kan vi som klub og by være stolte, fordi det er et tegn på, at vi har lavet et godt stykke arbejde, siger Lars Frederiksen i en pressemeddelelse. Spillerne har været dygtige, og vi har en klub, der fungerer, hvilket er resultatet af hårdt arbejde gennem flere år. Kåringen er ikke kun et udtryk for, hvad der sker nu og her. Team Esbjerg har igennem flere år arbejdet sig op fra at være en mellemklub til en magtfaktor i dansk håndbold.

- Byen Esbjerg har været en del af det hele ved at bakke så massivt op om byens piger, som de efterhånden betegnes. Sådan en udvikling vil man som træner gerne være en del af, siger Lars Frederiksen.

Patrick Westerholm og Lars Frederiksen har spillet sammen i fem år i KIF Kolding. Begge har taget erfaringerne med at vinde meget med sig.

Lars Frederiksen har kontrakt med Team Esbjerg indtil 2017. Patrick Westerholm fortsætter sin trænerkarriere i Team Tvis Holstebro efter veludført arbejde i en sæson hos oprykkerne HC Midtjylland.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden