Årvågen borger i Broager ledte politiet til fire indbrudstyve

En borger i Broager undrede sig, da han så en bil på udenlandske nummerplader sætte først to personer af med tomme rygsække, og så lidt senere yderligere to personer - også med tomme tasker - midt i byen.

Politiet roser en årvågen borger i Broager for at kontakte politiet, da han onsdag formiddag ved 11-tiden så en bil, han først troede var indregistreret på polske nummerplader, læsse først to personer af, som havde tomme rygsække på, og igen få 100 meter efter yderligere to personer - også med tomme tasker.

quote

Hans opkald gjorde, vi med det samme kunne sende vores indbrudspatrulje i Sønderborg til Broager, hvor de hurtigt fik øje på bilen, som ikke var polsk men rumænsk.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Hans opkald gjorde, vi med det samme kunne sende vores indbrudspatrulje i Sønderborg til Broager, hvor de hurtigt fik øje på bilen, som ikke var polsk men rumænsk, fortæller vagtchef Erik Lindholdt til TV SYD.

Kort tid efter politiets ankomst kom de fire personer tilbage til bilen.

- Vores betjente ransager bilen og de fire personer og finder masser af stjålet værktøj samt 20.000 kroner i kontanter, som de med stor sandsynlighed har stjålet rundt omkring i Broager, siger Erik Lindholdt.

quote

Vores betjente ransager bilen og de fire personer og finder masser af stjålet værktøj samt 20.000 kroner i kontanter, som de med stor sandsynlighed har stjålet rundt omkring i Broager.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

De fire mænd er anholdt og fremstilles i følge politiet højst sandsynlig i dag torsdag ved Retten i Sønderborg.