TV der bevæger dig

AC Horsens beholder islandsk topscorer

Islandske Kjartan Finnbogason har været helt forrygende i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til 17 mål i sæsonen. Nu har AC Horsens kontrakt med ham to år mere. Foto: AC Horsens.

Islandske Kjartan Finnbogason har været helt forrygende i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til 17 mål i sæsonen. Nu har AC Horsens kontrakt med ham to år mere.

 De 17 scoringer gør Kjartan Finnbogason til suveræn topscorer i 1. division.

AC Horsens aftale med Finnbogason stod til at udløbe den 30. juni 2016, men nu er parterne blevet enige om en ny 2-årig kontrakt frem til juni 2018.

-  Der har været stor rift om vores dygtige angriber, men det fortæller også noget om det projekt og de værdier vi har i AC Horsens, at Kjartan ønsker at fortsætte vores samarbejde, så det kan vi alle være rigtig stolte af, siger AC Horsens-træner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Kjartan Finnbogason ser også frem til at fortsætte i den gule trøje på CASA Arena:

- Der har været rigtig meget snak og mange spekulationer de seneste måneder, så det er dejligt for mig at få min fremtid på plads. Jeg er rigtig glad for at fortsætte i AC Horsens. Vi har været gennem en hård tid, men denne sæson har været fantastisk for både trænere, spillere og hele klubben. Fremtiden ser lys ud for AC Horsens, og det vil jeg fortsat gerne være med til at bidrage til.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden