TV der bevæger dig

AC Horsens bliver første test for Esbjergs træner-vikar

Lars Lungi Sørensen er midlertidig træner i Esbjerg fB ovenpå torsdagens fyring af Jonas Dal. Foto: efb.dk

Lars Lungi Sørensen står for første gang i spidsen for Esbjerg fB, når holdet fredag eftermiddag tester formen i en træningskamp mod AC Horsens på Esbjerg Atletikstadion.

Træningskampen kommer dagen efter den dramatiske afsked med cheftræner Jonas Dal.

Den midlertidige cheftræner forlanger fra første fløjt stor bevægelighed og masser af løbevillighed fra sine spillere.

- Vi møder et fysisk stærkt hold, så det er vigtigt, at vi forbereder os på dueller og standardsituationer. Hvis Horsens spiller, som de gjorde i 1. division, så giver det nogle muligheder for, at vi kan øve os med bolden og skabe problemer i deres organisation, så vi kan komme til gennembrud. Defensivt skal vi være klar til at stå i mod Horsens direkte spillestil, som de er fantastisk dygtige til, siger Lars Lungi Sørensen i en pressemeddelelse fra Esbjerg fB.

Lars Lungi Sørensen har været igennem hele systemet i Esbjerg fB, hvor han først spillede 160 førsteholdskampe, og siden stod i spidsen for klubbens bedste ungdomshold. I foråret 2013 blev han assistenttræner for superligatruppen, og trods udskiftning på cheftrænerposten, har Lars Lungi Sørensen siddet der siden.

For AC Horsens og træner Bo Henriksen bliver det den første træningsklamp mod et etableret superligahold efter sommerpausen. Både Esbjerg og Horsens har siden træningsstyarten mødt Silkeborg IF i testkampe.

Træningskampen mellem EfB og AC Horsens spilles kl. 13.00 på Esbjerg Atletikstadion.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden