AC Horsens fik point i Silkeborg

AC Horsens og Silkeborg IF spillede uafgjort 2-2, da de to mandskaber fredag aften mødtes i Silkeborg.

AC Horsens og Silkeborg IF delte i porten, da de to mandskaber fredag aften mødtes i Silkeborg, og værternes udligning faldt først seks minutter før tid.

Horsens kom godt fra start, men efterhånden som halvlegen skred frem, arbejdede værterne sig mere og mere ind i kampen. Det var der også fortjent efter spil og chancer, at Marc Rochester Sørensen bragte Silkeborg IF foran i det 27. minut.

Jonas Thorsen svarede dog igen allerede tre minutter senere efter godt forarbejde af Kjartan Finnbogason og Mikkel Qvist.

Kort før pausefløjtet kom AC Horsens på 2-1, og denne gang var det med Ayo Simon Okosun i målscorerens rolle, da han prikkede bolden i kassen.

Efter pausen var der chancer til begge mandskaber, og Bubacarr Sanneh havde blandt andet et godt hovedstød, der blev reddet på stregen. Marc Rochester Sørensen havde også en stor chance, men Horsens-keeper Jesse Joronen viste sin styrke.

Seks minutter før slutfløjtet faldt udligningen, da indskiftede Mate Vatsadze sikrede Silkeborg uafgjort.

Superligaen ligger stille i næste weekend, og AC Horsens spiller derfor først igen søndag den 19. november klokken 14.00 mod OB.

Horsens-angriberen Kjartan Finnbogason er udtaget til det slandske landsholds til venskabskampe mod Tjekkiet og Qatar, der begge skal spilles i Doha. Island er jo allerede klar til VM i Rusland, hvor Kjartan Finnbogason kæmper for en plads i VM-truppen.