AC Horsens henter finsk landsholdsmålmand i Fulham

Kun fem dage før AC Horsens fredag aften skal spille den første kamp i superligaen efter sommerferien, har klubben sikret sig en ny målmand. Den 24-årige finne Jesse Joronen skifter fra Fulham FC med øjeblikkelig virkning.

Den 24-årige Jesse Joronen har været tilknyttet Fulham FC siden 2009, men nu skifter han permanent til AC Horsens på en kontrakt gældende frem til sommeren 2019.

Han fik mandag straks debut i en træningskamp mod Brabrand fra 1. division - og allerede fredag aften er det alvor, når AGF og AC Horsens på Aarhus Stadion mødes i den allerførste kamp i superligaen i sæson 2017-18.

- Vi har efter rigtig, rigtig lang tids søgen fundet en målmand. Vi har set mange af hans kampe på video og studeret ham minutiøst. Vi har gennem vores netværk talt med mange, der har spillet med og mod ham, og det har bekræftet os i, at han har et kæmpe potentiale, som vi glæder os til at indfri sammen med ham, siger AC Horsens-manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside om Jesse Joronen.

Jesse Joronen har spillet U17-, U19- og U21-landskampe for Finland, og han står også noteret for A-landskampe mod Norge og Thailand.

I træningskampen mod Brabrand vogtede Jesse Joronen målet i første halvleg, hvor der blev scoret et enkelt mål hos ham i en kamp, som AC Horsens vandt med 4-2.