AC Horsens møder formstærke AB

AC Horsens skal i bestræbelserne på at nå superligaen forsøge at tage point fra stærkt spillende AB.

Det ligner top mod bund, når AB og AC Horsens i eftermiddag tørner sammen på CASA Arena Horsens. Men det til trods, så er det nogle stærkt spillende akademikere, der i eftermiddag gæster Horsens.

- AB tabte senest til Silkeborg, men har ellers fået en rigtig flot start på foråret med sejre over Vejle, Fredericia og Hobro, så det er et hold med selvtillid og optimisme, der kommer til Horsens, men vi er på hjemmebane, hvor vi har gjort det godt i denne halvsæson, og vi har gode forudsætninger for at vinde, hvis vi rammer vores niveau. Jeg har en klar forventning om, at AB vil spille ud fra en kompakt defensiv og forsøge at ramme os på deres omstillinger, siger Johnny Mølby.

Det er tredje gang i sæsonen, at AC Horsens og AB mødes. I det første opgør vandt Horsens 4-1, mens AB i opgør nummer to hentede 3-3 i Gladsaxe.

AB ligger placeret lige under nedrykningstregen, men har kun et point op til redning. Også i Horsens ligger de på den forkerte side af en streg. Her er klubben placeret som nummer tre á point med Silkeborg, der ligger på den andenplads, der giver oprykning til Superligaen. Men den store forskel til trods, og det faktum at AB har byttet en del ud i truppen gør ikke, at de i Horsens forventer det bliver nemt.

- AB har skiftet en del ud i truppen i vinterpausen, men de kommer til Horsens med et homogent hold, der gerne vil spille fodbold, og det er selvfølgelig værd at nævne en målscorer som Simon Bræmer, der kan være ude af kampene i perioder, men pludselig dukker han op foran mål, siger Johnny Mølby.

 

AC Horsens trup

1. Lasse Heinze
2. Anders Randrup
4. Nabil Aslam
5. Frederik Helstrup
6. Søren Jensen
7. Erik Marxen
8. Sebastien Ibeagha
9. Steffen Kielstrup
10. Mikkel Agger
11. Jude Nworuh
13. Thomas Kortegaard
14. Martin Retov
15. Lasse Kryger
18. Jeppe Mehl
20. Janus Drachmann
26. Troels Kløve
29. André Bjerregaard
30. Thomas Villadsen
32. Martin Thomsen
35. Jeppe Svenningsen
36. Niclas Balleby