AC Horsens smider tomålsføring mod bundprop

Superliga-nedrykkeren dummede sig gevaldigt i hjemmekampen mod Marienlyst, der fik 2-2.

Fodboldklubben AC Horsens forsømte søndag en gylden mulighed for at hente ind på topholdet Hobro og skabe afstand til forfølgerne i den næstbedste danske række.

Horsens førte 2-0 efter 17 minutter, men måtte alligevel nøjes med 2-2 hjemme mod Marienlyst, rækkens suveræne bundhold.

Henrik Toft og Thomas Kortegaard bragte planmæssigt værterne på 2-0, men 10 minutter før pausen reducerede Jakob Udesen for Marienlyst.

Syv minutter inde i anden halvleg sørgede Jacob Rasmussen for røde ører hos hjemmeholdet, da han udlignede til slutresultatet 2-2.

AC Horsens ligger trods det dårlige resultat fortsat på andenpladsen, der udløser oprykning til Superligaen.

Klubben har 22 point for 11 kampe, hvilket er tre point færre end Hobro.

Marienlyst har blot fem point på sidstepladsen.

Lyngby vandt 2-1 hjemme over AB, og HB Køge måtte affinde sig med et 1-1-resultat i hjemmekampen mod Brønshøj.

Lyngby og HB Køge har 18 point, mens Silkeborg og Vendsyssel har 16 point.

Vejle Boldklub har 14 point, men den jyske klub kan komme op på femtepladsen med en sejr hjemme over Hvidovre.

Vejle vandt 2-0 i en kamp, som jyderne styrede fra først til sidst.