AC Horsens: Største kamp nogensinde

Horsens-træner Johnny Mølby er forberedt på modstanderens offensive esser, når holdet møder Sporting Lissabon.

AC Horsens spiller torsdag aften den største europæiske kamp i klubbens historie. Den portugisiske storklub Sporting Lissabon gæster Casa Arena til den første playoff-kamp om retten til at træde ind i Europa Leagues gruppespil.

Og Horsens-træner Johnny Mølby er overbevist om, at den østjyske superligaklub får sin sag for.

- Selvfølgelig er Sporting storfavoritter, lyder fra Johnny Mølby.

- Vores defensiv skal være god. Vi må ikke give meget rum væk, for hvis vi gør det, så har de så dygtige individuelle spillere, at vi vil få store problemer.

Det er især spillerne på portugisernes kanter, der kalder rynker frem i Johnny Mølbys pande.

Gode spillere

- De har gode spillere på alle positioner. Men specielt en offensiv type som kantspilleren Diego Capel, der har spillet på det spanske landshold. Han er rigtig, rigtig dygtig.

- Og på den anden fløj har de André Carrillo, som også er en rigtig god individualist, som vi skal have styr på, vurderer Horsens-træneren.

Udfordringen for AC Horsens bliver ifølge Johnny Mølby ikke at lade sig forblænde af modstandernes kvaliteter.

- Vi skal selvfølgelig have fokus på deres styrker, men det er vigtigt, at vi ikke har for stor respekt for dem. Vi skal ud og prøve at sætte os på spillet i de faser, vi kan.

- FCK var heller ikke levnet mange chancer mod Lille, men alligevel gjorde de en rigtig fin figur. Det håber vi også at gøre, fortæller Johnny Mølby.

Der fløjtes op til kamp i Horsens torsdag aften klokken 21.