AC Horsens udspillede OB i målshow

OB var udspillet i store dele af kampen mod AC Horsens, men havde nær sikret sig et point i et sandt målshow. Og Gilberto Macena var igen dagens helt i Horsens.

Der stod 3-1 til AC Horsens på stadiontavlen efter 81 minutter. Men et forrygende comeback af OB i kampens slutfase og udligning til 3-3 var lige ved at sikre fynboerne ét point - havde det ikke lige været for AC Horsens' sejrsmål i 90. minut.

Oplæg og to mål

Gilberto Macena var med oplæg og to mål AC Horsens' helt store oplevelse i 4-3-sejren over OB. Selv mener han, at han er på toppen af sin karriere.

- Lige nu er det en af de bedste perioder i mit liv som fodboldspiller, siger han.

Måltørke er slut

I sidste sæson gik spørgsmålene til ham ellers ofte på hans måltørke, men nu fører han topscorerlisten med syv scoringer i ni kampe. Det skyldes blandt andet hans makkerskab med den nytilkomne Henrik Toft, forklarer han.

- Vi forstår hinanden godt. Jeg ved, at jeg altid skal være klar omkring ham, siger Gilberto og giver ligeledes sin træner en del af æren for sit gode spil.

Selvtillid fyldt op

- Min selvtillid er fyldt helt op. Johnny Mølby har vist mig masser af tillid. Jeg har også trænet på mine afslutninger og synes, jeg er blevet bedre på det punkt.

- Jeg har løftet mig som spiller det seneste halve år. Fortsætter det sådan, tror jeg, at jeg kommer til at score mange mål.

Det var dog lige før, at Gilbertos scoringer blegnede, idet fynboerne i kampens sidste 10 minutter udlignede med to hurtige mål.

- Da de kom på 3-3, blev jeg skuffet og sur og tænkte, at nu måtte vi bare ikke tabe, siger Gilberto om den hektiske afslutning på kampen.
Selvom holdet nær havde smidt en sejr væk, er nytilkomne Jeppe Mehl stolt af sine holdkammeraters præstation.

- Jeg synes, vi spillede en god kamp. Vi havde en del af æren for, at de kom til at se trætte ud, for vi løb godt med dem, siger Jeppe Mehl.