AC Horsens vinder sikker sejr over Vejle Boldklub

AC Horsens slog VB 3-0 på CASA Arena i Horsens. Dermed rykker AC Horsens op på femtepladsen med 10 point i 1. divisionen.

Lidt over 3.300 tilskuere trodsede det dystre søndagsvejr, og kunne overvære et Horsens-hold vinde en komfortabel sejr over arvefjenderne fra Vejle.

AC Horsens Jeppe Mehl åbnede scoringsballet med en scoring et kvarter inde i kampen.

Troels Kløve havde to mål i støvlerne, og dem valgte han at indkassere i lige før og efter pausen. Ved det andet mål fangede Troels Kløve Vejles debuterende keeper på mellemhånd, og så kunne han let vippe den i kassen.

Første halvleg bød på gode chancer til begge hold, men efter pausen begyndte Horsens at dominere i både spil og målforsøg.

Vejle Boldklub ligger nu på en 9. plads kun to point over nedrykningsstregen.