Advarsel: Pas på farlige piller – 18-årig pige er død

En ung kvinde blev lørdag morgen indlagt på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg efter indtagelse af ecstasy-piller. Hendes liv stod desværre ikke til at redde.

Syd- og Sønderjyllands Politi advarer om, at der er farlige ecstasypiller i omløb.

Det sker efter at en 18-årig pige lørdag middag har mistet livet efter indtagelse af ecstasy-piller.

Lørdag morgen blev politiet ringet op af familien til en 18-årig kvinde, bosiddende i Esbjerg Kommune.

- De fortalte at de havde kørt hende på sygehuset, fordi de frygtede for hendes tilstand efter en bytur, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, til TV SYD.

Familien havde mistanke om, at den 18-årige pige havde indtaget stoffer. Derfor tog politiet ud på adressen, hvor man fandt pillerne, der ses på fotoet.

quote

Hold jer fra piller på det sorte marked – og specielt dem på billedet.

Ole Aamann, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi ved, hvor de har været – og har talt med hendes venner og veninder. De bekræfter, at den 18-årige har indtaget ecstasy. Så mistanken er naturligvis, at pillerne har bragt hende i livsfare, forklarede vagtchefen lørdag formiddag.

Vagtchefen fortæller, at pillerne er fundet i Esbjerg Kommune, men at de lige så godt kunne være fundet i Varde Kommune.

- Vi ved, at det spreder sig hurtigt. Så vi advarer: Hold jer fra piller på det sorte marked – og specielt dem på billedet, slutter vagtchefen. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.