TV der bevæger dig

Advarsel : Politi vil skyde med løst krudt og køre med udrykning

Realistisk politiøvelse i Sønderborg to torsdage. Billedet her er fra en tidligere politiøvelse i Christiansfeld og Haderslev. Foto: Vibeke Marcussen, TV SYD

Politiet skal øve sig. Derfor vil der være to dages træning med krudt, kugler og udrykning mod bevæbnede gerningsmænd i Sønderborg.

Borgerne i Sønderborg vil torsdag den 19. og torsdag den 26. april om aftenen og til ud på natten kunne opleve meget realistiske politiaktions-scener i Sønderborg. Her skal politiets reaktionspatruljer sammen med redningsmandskab øve sig ved Alsion og midt i Sønderborg by.

- Vores betjente træner hele tiden for at blive bedre til at hjælpe. Både i det daglige arbejde, men også ved kriser, hvor de skal sættes ind i forhold til f.eks. bevæbnede gerningsmænd, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der bliver kørt med udrykning og skudt med løs ammunition. Men det hele er altså blot en øvelse. 

Syd- og Sønderjyllands Politi ønsker ikke at fortælle yderligere om øvelsen, da den helst skal komme som en overraskelse for betjentene, oplyser politiet - udover at alle de køretøjer, der deltager i øvelsen, vil være forsynet med øvelsesskilte.

Hvis man har spørgsmål til øvelsen, kan man kontakte vagtcentralen på telefon 114.

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App