Advokat er forarget over ulovlig musikersag

Advokaten er ikke enig i rettens afgørelse der betyder, at den australske musiker Rachel Bullen har fået en bøde på 33.000 kroner og risikerer fængsel.

- Jeg er vildt forarget, og jeg er ærgerlig over, at Rachel ikke har anket sagen, men hun har valgt at lade være, fordi hun var bange for, at omkostningerne blev endnu større.

Sådan lyder det fra advokat Bjarne Frøberg, der er advokat for den australske musiker Rachel Bullen, der har fået den store bøde, fordi hun har spillet i et andet orkester end det, som fremgår af hendes midlertidige opholdstilladelse.

Det er en dom som Bjarne Frøberg er uenig i, og han mener ikke, at Rachel Bullen har gjort noget forkert.

- Min påstand er, at hun har en arbejdstilladelse, og den er ikke begrænset til kun det ene job. Der står ikke noget om, at hun ikke må have et bijob, siger Bjarne Frøberg til TV SYD.

Ifølge advokat Bjarne Frøberg er hendes arbejdstilladelse ikke begrænset til kun det ene job i Esbjerg.
Ifølge advokat Bjarne Frøberg er hendes arbejdstilladelse ikke begrænset til kun det ene job i Esbjerg.

 

Rachel Bullen har fået en bøde på 33.000 kroner og risikerer fængsel hvis bøden ikke betales.

Oboisten spiller til daglig i Esbjerg Ensemble, men har spillet i andre orkestre som hjælp ved sygdom.

 

- Der står en masse i arbejdstilladelsen om, hvad der sker hvis hun skifter arbejde. Mend det har hun jo ikke gjort. Hun har staidg været i Esbjerg Ensemble, men taget bijob andre steder. Det er opgaver, som ikke er gået ud over hendes job i Esbjerg, siger Bjarne Frøberg til TV SYD.

Rachel Bullen er lige nu igang med en indsamling  for at få penge til bøden. Foreløbig har hun fået doneret 4960 australske dollars. Det svarer til ca. 25.000 kroner.