Ægtepar overfaldet af to røvere

Mand og  kvinde i Skovby på det sydlige Als blev truet med pistol og berøvet af maskerede mænd.

Røveriet skete mandag lige før midnat. Da de to maskerede røvere trængte ind i huset, havde en af dem en sølv-blank pistol i hånden. De talte begge dansk, men indbyrdes brugte de et sprog, der lød som arabisk.

I løbet af påsken var det anden gang, ægteparret blev udsat for røveri. Politiet mener, det er de samme to mænd, der står bag.

Stjal nøgler

Første røveri fandt sted torsdag den 1.april. Det foregik i dagtimerne, da ingen var hjemme. Røverne brød en dør op for at komme ind, og de stjal blandt andet flere computere samt nogle nøgler.

Mandag aften kom de to røvere tilbage. De låste sig ind i huset med en af nøglerne, hvorefter de truede ægteparrret til at udlevere deres mobiltelefoner og nøglerne til en bil. 

Røverne stak af med bilen, som er en sølvgrå VW Tuareg med registreringsnummeret UB 93 701.

Hvid Audi søges

Begge røvere var i 20'erne. Den ene var cirka 185 cm høj og slank af bygning. Han iført en sort hættetrøje. Den anden røver var 165 cm og tæt af bygning. Han havde en mørk hættetrøje med hvide stiber på.

Vicepolitiinspektør Preben Westh i Sønderborg oplyser, at en ældre hvid Audi 80 personbil blev set nær ægteparrets hus ved det første indbrud.

Der var to personer i bilen, som kan være de to røvere. Politiet mener, den samme Audi 80 måske også var i området mandag aften.