Ældre i Kolding kan nu vælge frisk-lavet mad

De ældre borgere I Kolding Kommune kan nu vælge at få leveret frisk-lavet mad dagligt som et alternativ til vakuum-pakket mad .

Firmaet Asbjørns i Lunderskov, er nu godkendt som leverandør af ældremad i Kolding kommune. Det betyder at de ældre nu udover vakuumpakket mad fra Elbo Køkkenet eller Det danske mad hus, der skal opvarmes i mikrobølgeovn nu også kan vælge at få leveret et frisklavet måltid 365 dage om året. De kan endda selv bestemme om det skal være til frokost eller til aftensmad.

Formanden for Seniorudvalget, Søren Rasmussen, Dansk Folkeparti, er meget glad for at de ældre nu får denne valgmulighed:

- Vi ønsker at give flere valgmuligheder på alle mulige områder for de ældre. Det har længe været et ønske, at vi også kunne gøre det på med hensyn til mad. Vi ved at mange sætter pris på den mad som leveres i dag, hvor de kan spise maden når de vil og ikke skal være hjemme på et bestemt tidspunkt. Men jeg forstiller mig, at en hel del også vil sætte pris på den frisklavede alternativ. Nogen vil måske også variere, så de nogle måneder, får det ene tilbud og nogle måneder det andet og så skifter mellem de forskellige leverandører. Konkurrence og valgmuligheder er altid til gavn for alle.

Det var ejeren af Asbjørns, Lennart Asbjørn der tog initiativet og kontaktede Kolding kommune om at blive leverandør.