To ældre mænd gik i flæsket på bevæbnede hjemmerøvere

Bevæbnet med pistol og køkkenkniv kom hjemmerøvere i håndgemæng med beboere, der dog jog røverne på flugt uden udbytte.

Med pistol og køkkenkniv ville to hjemmerøvere lørdag aften ved 21-tiden at tiltvinge sig adgang til en ejendom på Hammer Møllevej ved Vonge nord for Vejle. Takket være en modig modstand fra to af beboerne lykkedes det dog ikke.

I huset på Hammer Møllevej opholdt sig to mænd og en kvinde mellem 75 og 85 år. Da hjemmerøverne bankede på og ville tvinge sig adgang, gik de to ældre mænd i flæsket på dem på trods af, at hjemmerøverne truede med en pistol og en køkkenkniv.

- De har formået at gøre så megen modstand, at hjemmerøverne valgte at stikke af fra stedet, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Henrik Dam, til TV SYD.

Hjemmerøverne beskrives begge som muskuløse og 180 centimeter høje, og de bar hver en strikket hue med hul til øjnene. Den ene medbragte en pistol, mens den anden havde en køkkenkniv i hånden.

Den ene af beboerne blev ramt  af et slag i hovedet - formentlig med pistolen. Han måtte en tur på skadestuen med småskrammer. De to andre beboere blev ikke ramt.

Røverne flygtede mod nord ad Viborgvej.

Politiet leder fortsat efter gerningsmændene og søger vidner i området, der har set noget mistænkeligt lørdag aften. Henvendelse til politiet kan ske på tlf. 114.