Afgået Venstre-mand: Det er et komplot

Venstres folketingskandidat i Fredericia, Niels Martin Vind, har valgt at trække sig. Bestyrelsens opbakning er forsvundet, og han tror, at den tidligere borgmester Thomas Banke er ved at blive kørt i stilling.

Niels Martin Vind har været folketingskandidat siden 2009, men har nu valgt at trække sig. Det skriver Fredericia Dagblad.

-Jeg har ikke en chance, når jeg har et flertal i bestyrelsen imod mig, siger han i dag til TV SYD. Han tror, at den tidligere borgmester Thomas Banke er ved at blive kørt i stilling som folketingskandidat for Venstre i Fredericia.

-Det er et komplot mod mig. Jeg kan ikke bevise noget, men jeg synes, det tyder på det (at Thomas Banke skal være folketingskandidat red.). Jeg er ked af, at Venstre igen-igen skal fremstå amatøragtigt. Det er ikke, det parti jeg kender og vil stille op for, siger Niels Martin Vind.

Han fortæller, at han har fået at vide af bestyrelsen, at den gerne havde set en mere tydelig kampagne fra hans side af.

-Det er Jakob Ladingkær (næstformand i Venstre i Fredericia red.), der har stået for min kampagne, så det forstår jeg jo ikke helt. Hvis han havde bedt mig om at gøre noget mere, havde jeg jo gjort det, siger han.

Venstres nye folketingskandidat i Fredericia skal findes på et opstillingsmøde inden valget, der senest bliver i september.

TV SYD har i dag forsøgt at få fat i Jakob Ladingkær for en kommentar. Det er endnu ikke lykkes.

Læs Fredericia Dagblads artikel her.