TV der bevæger dig

Aftalte duel på Facebook

Blod på fortovet, hvor kniv-drabet skete.

De to 13-årige drenge, som endte i et tragisk kniv-drama, aftalte at møde på Facebook. Kniv-stikkeriet blev overværet af den pige, som begge bejlede til og en gruppe jævnaldrende.

Vicepolitiinspektør Hans Roost, Syd- og Sønderjyllands Politi, bekræfter overfor TV SYD, at de to havde aftalt at møde til et opgør. Det skete i et chatroom på et af de sociale medier, formentlig Facebook.

Skændtes om pige

Pigen, som de to drenge rivaliserede om, var "kæreste" med den ene af de 13-årige, men Hans Roost har ikke overblik over, hvem af drengene det var ved ni-tiden i dag.

Døde af sine sår

Mødet blev aftalt til et grønt område på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg. Til stede var pigen, som de stridedes om, og en større gruppe unge.

- De to 13-årige skændtes og kom i slagsmål. Under det trak den ene pludselig en knid og stak den anden mindst én gang i brystet, siger Hans Roost.

Løb hjem til mor

Den 13-årige løb hjem til sin mor på bopælen i nærheden. Han forklarede chokeret, at han havde stukket en anden dreng med en kniv. Moren kontaktede straks politiet.

Den anden dreng blev kørt på sygehuset, men døde senere på aftenen af sine kvæstelser.

Unge skal afhøres

Politiet er torsdag formiddag igang med omfattende tekniske undersøgelser på stedet. Samtidig skal de mange unge, som overværede optrinnet, afhøres om hændelses-forløbet.

Den 13-årige gerningsmand blev hentet af poltiet. Han er anbragt på en sikret ungdomsinstitution. Da drengen er under 14 år, kan han ikke straffes for sin handling - og der bliver derfor heller ikke noget grundlovsforhør.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden