Airbag-tyve slog til igen i Ribe

Mandag aften var det en bilforretning i Ribe, som det gik ud over, da airbags-tyve igen slog til. Hos Fiat-forhandleren CB Auto på Industrivej 47 er op mod 20 biler ribbet for airbags og der er også afmonteret og stjålet alufælge.

Ved 21,45-tiden modtog Syd-og Sønderjyllands Politi en anmeldelse og sendte flere patruljer til stedet. Trods hurtig reaktion og eftersøgning med hunde lykkedes det to mænd at slippe væk - men de måtte efterlade en polsk indregistreret bil i nærheden.

Det var dog lykkedes tyvene at komme af sted med og gemme op mod 20 airbags og et antal alufælge, som politiet mener enten er afhentet af andre eller gemt et sted i området.

- Det er en fremgangsmåde, som vi jævnligt ser. Ruderne på bilerne bliver knust og airbags afmonteret sammen med alufælge med store skader til følge på bilerne, siger vagtchef Kjeld Jørgensen til TV SYD.

Syd- og Sønderjylland er stærkt hærget af disse indbrud hos bilforhandlere, der de senere år har brugt store summer på at sikre sig - men tyvene finder stadig nye metoder til at omgå overvågning og hegn.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.