Aktion mod Bandidos i Kolding

Politiet gik sidst på eftermiddagen i gang med en kontrol-aktion på Værkstedvej i Kolding - lige i nærheden af den bygning, der er lejet af en støtte-afdeling af rocker-klubben Bandidos.

Sydøstjyllands Politi siger, der ikke er tale om en razzia. Politiet vil blot gerne have kendskab til den trafik, der er på vejen til og fra rockernes hus.                                                                          

Fest i aften

Det er nærmest en kontrol-aktion, hvor politiet vil se, om  trafikanterne er berusede, eller om deres køretøjer ikke lever op til de krav, færdselsloven stiller. Derfor er repræsentanter for Skat også med i aktionen. 

Bandidos skal øjensynlig holde fest i aften, og kontrol-aktionen fortsætter nogle timer endnu.

De skal ud!

Huset på Værkstedsvej er lejet af Tripple Cobra, der også huserer i Fredericia. Koldings borgmester, Jørn Pedersen, har sagt, at rockerne skal ud af byen hurtigst muligt. 

- De har lejet sig ind i lokaler på Værkstedsvej under forudsætning af at ville etablere en virksomhed.

Det ser ikke ud til, at det er det, der er formålet, så de har lejet sig ind under falske forudsætninger, og det skal standses øjeblikkeligt, har Jørn Pedersen sagt.
 
For et år siden etablerede rockergruppen Hells Angels sig i Vejle og det førte straks til oprettelsen af et banderåd i byen. Idéen med banderådet kopierer Koldings borgmester nu i tilfælde af det trækker ud med at få smidt rockerne ud af byen.