Allan Simonsen stopper i FC Fredericia

Den 60-årige fodboldlegende, Allan Simonsen, stopper som koncept-manager i FC Fredercia. Hans kontrakt udløber nu - og fodboldklubben har valgt at nedlægge stillingen.

- Helt som planlagt ophører vort samarbejde her efter to år, siger direktør Stig Pedersen, FC Fredericia. Allan ser på nye udfordringer at kaste sig over. Han har været en stor ambassadør for FC Fredericia, og vi er stolte af, han valgte at arbejde i vores klub, da han vendte hjem til Danmark.

I slutningen af den seneste sæson var Allan Simonsen træner for 1. divisionsholdet sammen med Steen Thychosen. Men hans officielle stilling var koncept-mager - og den stilling er nu nedlagt.

- Allan har arbejdet seriøst med opgaverne her i klubben, og vi har været rigtigt glade for at have en kapacitet som ham i administrationen og på træningsbanerne, hvor han har bistået trænerteamet, fortæller direktør Stig Pedersen.

Fodbold-legenden har arbejdet som landstræner på Færøerne og i Luxemborg. Før han vendte hjem til Danmark, var han i fem år bosiddende i Barcelona.