Alle løsladt efter rockeropgør Esbjerg

Ingen vil blive krævet fængslet efter masseslagsmål mellem rockere i Esbjerg onsdag aften.

Syd- og Sønderjyllands Politi har løsladt alle af de 18 personer, som blev anholdt i forbindelse med et slagsmål i Esbjerg onsdag aften.

Samtidig holder politiet et vågent øje med, hvad der sker, og har blandt andet standset en gruppe Bandidosrockere på motorvejen.

Slagsmålet var et sammenstød mellem forskellige grupperinger i rockermiljøet, men politiet har endnu ikke klarlagt, hvad motivet var.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi har efterforskningen indtil videre ikke vist, at der skulle være grundlag for at kræve nogen af de anholdte varetægtsfængslet. Derfor bliver ingen fremstillet i grundlovsforhør.

Tre personer måtte en tur på skadestuen efter slagsmålet, men ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi har ingen af de tilskadekomne været i livsfare. To er fortsat indlagt i dag.

De 18 personer blev anholdt, da politiet blev kaldt ud til et masseslagsmål i Strandbygade i Esbjerg. Flere andre deltagere i slagsmålet stak af, da politiet dukkede op.

Politiet har natten igennem haft travlt med at afhøre de anholdte og vidner til slagsmålet, og torsdag blev der også iværksat en politiaktion på Esbjergmotorvejen.

Her blev en gruppe rockere vinket ind til siden af politiet.
- Med det i tankerne, som der skete i går, så var vi nødt til at reagere på, at ni Bandidos-rockere lettede fra Kolding tidligere i dag, fortæller politiets vagtchef Ole Hillerup til Ritzau.

Ifølge vagtchefen har der været tale om en registrering af de personer, som efter alt at dømme var på vej til Esbjerg.

- Hvis der nu skulle ske noget i aften igen, så er det jo rart at vide, hvem der har været i byen. Og så blev de også visiteret for at se, om de havde noget på sig, fortæller Ole Hillerup.