TV der bevæger dig

Hoteldirektør jubler: Alle værelser booket til Tour de France

Hotel Munkebjerg ligger på sydsiden i det bakkede landskab ved Vejle Fjord. Foto: Munkebjerg

Natten fra 3. til 4. juli 2021 er det umuligt at få en overnatning på Munkebjerg Hotel i Vejle. Samtlige 158 værelser er nemlig booket af arrangørerne af Tour de France.

Hoteldirektør René Aarby Sørensen kan ikke få armene ned. Arrangørerne af Tour de France har nemlig booket samtlige værelser på Munkebjerg Hotel natten fra den 3. juli til 4. juli 2021.

Det er så fedt. Det bliver sjovt og en helt enestående opgave at skulle have overnattende gæster fra Tour de France-holdet.

René Aarby Sørensen, adm. direktør, Munkebjerg Hotel, Vejle

- Det er så fedt. Det bliver sjovt og en helt enestående opgave at skulle have overnattende gæster fra Tour de France-holdet, siger René Aarby Sørensen til TV SYD.

Han fortæller, at alle værelser har været reserveret længe, men at han i dag har fået bekræftigelse på den endelige reservation af de 158 værelser, som ligger midt i det meget bakkede landskab ved Vejle Fjord.

- Det kan ikke blive mere perfekt. Vi har et unikt cykelområde lige udenfor døren, så nu vil vi se nærmere på, også at sælge cykelophold, siger René Aarby Sørensen.

Selv er hoteldirektøren en ivrig amatørcykelrytter, men han ved endnu ikke, om det bliver cykelryttere, som skal overnatte på hotellet.

- Vi kender slet ikke alle detaljer, så om det bliver cykelryttere eller nogle fra det store følge, der skal overnatte her, aner jeg ikke, siger René Aarby Sørensen.

I forbindelse med Tour de France er der cirka 4.500 mennesker, der er akkrediterede til at følge med løbet rundt i både Danmark og Frankrig. Det er inklusiv alle cykelryttere med deres respektive hold, sikkerhedsfolk, politi og medier.

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App