Alt tyder på guld til KIF Kolding København

KIF Kolding København tager en komfortabel føring og en god spilfornemmelse med til returkampen mod Aalborg.

Alt tyder på, at spillerne fra KIF Kolding København næste fredag skal have guldmedaljer om halsen foran sit hjemmepublikum i Kolding.

I aftes blev det til 23-18 over Aalborg på udebane. Som cifrene antyder, var det efter en god defensiv præstation, og i målet tog Kasper Hvidt som vanligt godt fra.

- Vores forsvar var meget velfungerende. Vi var godt indstillet på deres angrebskombinationer og flyttede os godt.

- Den lave score skyldtes også en lidt langsomt spillet kamp, men vi har før holdt dem nede omkring 18 mål. Når vi får defensiven til at fungere er vi svære at score imod. Angrebsmæssigt fik vi udnyttet deres svagheder, forklarer Kasper Hvidt.

Hans hold førte tidligt med fem mål, og selv om Aalborg kom tilbage på lige flere gange, skabte Kolding et nyt stort forspring i de sidste 20 minutter. Det burde ikke kunne kikse i returkampen på hjemmebane.

- Det er et godt udgangspunkt. Jeg ville være idiot, hvis jeg sagde, det så dårligt ud. Men ingenting er vundet endnu.

- Vi kan tage de fem mål med hjem, men også en god fornemmelse af spillet. Det fungerede godt, og der er kun en uge til, at de samme 14 spillere fra hvert hold mødes igen. Der er ikke så meget nyt i posen hos nogen af os, og den fornemmelse, skal vi tage med videre, lyder det fra Hvidt.

Returkampen spilles i Kolding næste fredag klokken 21.15.