Alvorlig ulykke spærrede motorvejen - 77-årig mand i livsfare

Redningshelikopter landede på motorvejen for at bringe kvæstet chauffør til sygehuset. Han er i livsfare efter ulykken.

En alvorlig færdselsulykke spærrede i en periode Motorvej E45 mellem afkørsel 57 Horsens Syd og afkørsel 58 ved Hedensted. Her forulykkede en mand og en kvinde cirka klokken 12.00 i deres bil.

quote

Kvinden kunne selv krybe ud af bilen, men manden var fastklemt.

Jeppe Thranum, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

- Det var et solouheld, hvor de kom kørende mod syd. Uvist af hvilken grund kørte bilen ud i nødsporet og røg i grøften, hvor den landede på taget. Kvinden kunne selv krybe ud af bilen, men manden var fastklemt. Ulykken spærrede trafikken mod syd, og vi måtte også spærre vejen i nordgående retning, så der kunne lande en redningshelikopter og tage manden med, siger Jeppe Thranum, som er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til TV SYD. 

KLIK og se mere på localeyes.dk

Kritisk tilstand

De forulykkede er et ældre ægtepar fra Sjælland. Mens den 77-årige kvindelig passager er kørt til Aarhus Kommunehospital med brud på ryggen, er 79-årige mandlige fører fløjet helikopter til Skejby i yderst kritisk tilstand. 

- Han er i livsfare, oplyser Jørn Lindhardt, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Selvom alle spor er åbnet igen, går trafikken langsomt på strækningen. Bortset fra denne ulykke er ferietrafikken generelt forløbet uden de store problemer, oplyser Vejdirektoratet.