Amin Skov: Jeg er en vred mand

Restauratør Amin Skov skælder ud på politiet. Han har ikke taget stilling til et eventuelt erstatningskrav.

- Jeg er lettet og glad, men også vred over den behandling, som politiet har udsat mig for, siger Amin Skov til TV SYD, efter at politiet har frafaldet sigtelsen mod ham for brandstiftelse i restaurant Vejlegården 21. december sidste år og forsøg på forsikringssvindel.

Amin Skov mener, at politiet burde have vurderet beviserne mod ham mere grundigt, inden han blev sigtet og anholdt med krav om varetægtsfængsel. Han var kun fængslet i 24 timer, da retten ikke fandt grundlag for fængsling, men sigtelsen blev først opgivet fredag.

- Især anholdelsen og fængslingen var skræmmende, siger Amin Skov.

Forbryderne går fri

Han er skuffet over, at politiet har stoppet efterforskningen i sagen, selv om det er fastslået, at branden i restauranten var påsat.

- Jeg har det elendigt med, at der er en eller flere personer derude, som overfaldt mig og sat ild til, konstaterer han.

Amin Skov føler dog ikke, at han er blevet dømt på forhånd.

- Jeg har været så heldig, at jeg hele tiden har fået taletid i medierne, så jeg kunne forklare mig, siger han.

Amin Skov vil klage over politiets behandling af ham, og han vil overveje at søge erstatning.

Politiet har frafaldet sigtelsen, da efterforskningen ikke har ført til beviser mod Amin Skov, der kan føre til domfældelse. Politiet havde ikke vidner til forbrydelsen, og de tekniske spor peger ikke mod en bestemt person.