To anholdt for hjemmerøveri

To mænd er anholdt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag sigtet for røveri mod beboerne i en villa i Sønderborg.

Torsdag forsøgte tre mænd at tiltvinge sig adgang til en villa, hvor to teenagepiger og to rengøringsassistenter opholdt sig. Den ene havde tilsyneladende en kniv i hånden.

De fire i huset søgte tilflugt i en anden del af bygningen, men kunne høre, hvordan en rude i en dør blev knust, og røverne lukkede sig ind. De forsvandt med en designerlampe fra stedet.

Syd- og Sønderjyllands Politi har torsdag eftermiddag og aften anholdt to mænd på 21 og 24 år og sigtet dem for hjemmerøveri.

Den 21-årige er også sigtet for at have medvirket ved et røveri mod et Kiwi supermarked i Sønderborg den 11. januar. Politiet vil begære lukkede døre ved grundlovsforhøret.

Yderligere to mænd har været anholdt og afhørt om medvirken til røveriet mod supermarkedet. De er dog løsladt efter afhøring.

Politiet gik ud med et massiv efterlysning af røverne fra hjemmerøveriet, og tip fra offentligheden medvirkede til, at røverne hurtigt er blevet anholdt, oplyser lederen af lokalpolitiet i Sønderborg, vicepolitiinspektør Preben Westh.