To anholdt for skyderi i Horsens

To mænd på 22 og 28 er anholdt i forbindelse med skyderi mod 28-årig i Horsens fredag aften.

Politiet har tirsdag anholdt to mænd i forbindelse med et skyderi i Tordenskjoldsgade, som fandt sted fredag aften.

Ved skyderiet blev en 28-årig mand alvorligt såret af skud, og politiet behandler sagen som et drabsforsøg.

Anholdelserne er ifølge politiinspektør Brian Voss Olsen fra Sydøstjyllands Politi sket i Sønderjylland og i Østjylland. De anholdte er 22 og 28 år gamle.

De vil onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Her vil politiet af hensyn til efterforskningen i sagen bede retten om lukkede døre.

Efter skyderiet fredag fortalte Brian Voss Olsen nærmere om episoden til Ritzau.

- Der bliver skudt flere gange mod en bil med flere personer i. En 28-årig mand i bilen bliver ramt, og hans tilstand er kritisk. Men er han uden for livsfare, lød det fra Brian Voss Olsen natten til lørdag.

Efter at skuddene blev affyret omkring klokken 21.25 fredag aften, så vidner en sort bil forlade stedet. Der er formentlig tale om Audi.

- Vi vil meget gerne tale med personerne i den sorte bil eller med vidner, der har set bilen, siger Brian Voss Olsen.

Brian Voss Olsen oplyser tirsdag, at man ikke ønsker at oplyse yderligere i sagen. Men i weekenden fortalte han, at den 26-årige formentlig blev skudt med fuldt overlæg.

- Det lader ikke til at være en tilfældighed, at det netop var den bil, der blev skudt på. Om det er bande- eller rockerrelateret kan vi hverken bekræfte eller udelukke, siger han.

Et øjenvidne har fortalt til Horsens Folkeblad, at han først hørte fem-seks hurtige skud efterfulgt af yderligere to skud kort efter.