TV der bevæger dig

A.P. Møller-fond sikrer renovering

Fra indvielsen af naturfags-afdelingen for tre år siden (Foto: aabenraa Statsskole)

Aabenraa Statsskole skal have nyt indgangsparti og en rotunda. Pengene til nybyggeriet er bl.a. sikret takket være en bevilling fra A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

- Jeg er på Aabenraa Statsskoles vegne meget taknemmelig og glad for A. P. Møller Fondens bevilling, siger rektor Ole Daneved. Statsskolen har nu samlede midler, der muliggør realiseringen af en lang række ønsker, hvoraf flere går et par årtier tilbage. Ud over endnu bedre forhold for eleverne generelt og tilbygningen til naturvidenskab er jeg i særlig grad begejstret for, at A. P. Møller Fondens donation muliggør etablering i den flotteste sønderjyske tegl af et markant og smukt indgangsparti, der er gymnasiet og byen værdigt.

Gennemgribende

Renoveringen bliver gennemgribende, og den omfatter bl.a. et nyt indgangsparti med elevtorv og nyt lærerværelse. Gymnasiets naturvidenskabelig fløj skal udvide - og der skal bygge nyt køkken og elevkantinen udides. Som noget nyt bygges en rotunda, der med gangbroer i 4,5 meters højde vil forbinde tre af skolens fløje. Rotundaen vil desuden rumme elevarbejdspladser.

Udvidelserne skal gennemføres i løbet af de næste to år.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden