TV der bevæger dig

Arbejdet på Den gamle Lillebæltsbro står stille på anden uge

Heller ikke onsdag morgen var der arbejde i gang på Den gamle Lillebæltsbro. Foto: John Melin, TV SYD

Arbejdet med at renovere Den gamle Lillebæltsbro er gået helt i stå og kommer tidligst i gang i weekenden eller næste uge. Det oplyser Vejdirektoratet.

Entreprenørerne gik i gang med arbejdet den 22. maj inden for plankeværket, som effektivt skiller vejbane og cykel/gangstien fra hinanden. Indtil videre er asfalten raspet op, men så nåede man ikke videre, fordi en af de ansatte i slutningen af maj pludselig fik et kraftigt stød under arbejde på broen.

I sidste uge stoppede arbejdet helt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed.

For fodgængere, cyklister og de, som deltager i Bridgewalking, er der ingen risiko i at færdes på broen. Der har udelukkende været strømproblemer på byggepladsen.

- Vi er i gang med at udvikle nye arbejdsplaner og metoder, som sammen med det rigtige udstyr sikrer medarbejderne mod at få stød. Det tager tid - men jeg håber, at vi senest i næste uge er klar til at genoptage renoveringsarbejdet, siger specialkonsulent hos Vejdirektoratet Shahriar Honar til TV SYD.

Læs også Ulykke stopper arbejdet på den gamle Lillebæltsbro

Der er afsat 20 uger til arbejdet på broen - og der er allerede gået fem uger, uden at arbejdet for alvor er kommet videre.

- Vi håber alligevel på at nå det hele til tiden med bedre planlægning og måske flere folk, siger specialkonsulent Shahriar Honar, Vejdirektoratet. 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu