TV der bevæger dig

Asylansøgere truer med nye protester i Haderslev

Vilstrupvej mandag aften. Asylansøgere protesterer ved at lægge sig på fortovet med deres madrasser og dyner. Foto: Kristian Mørk Andersen, TV SYD.

Asylansøgerne fra teltlejren på Vilstrupvej i Haderslev truer med nye protester over forholdene i teltlejren.

Der er endnu ikke ro ved asylcentret på Vilstrupvej. Asylansøgerne på asylcentret ved beredskabscentret i Haderslev fortsætter nemlig deres protester. Tidligere på aftenen truede de således med at spærre vejen på ny, ligesom flere asylansøgere gjorde klar til at sove på fortovet, ligesom de gjorde i weekenden.

Politiet fik dog hurtigt opløst protesterne, da de begyndte at tjekke asylansøgernes id. Her til aften er der derfor forholdsvis roligt omkring asylcentret, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

- Vi har været præventivt tilstede ved asylcentret i løbet af aftenen, bekræfter Ivan Gohr Jensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Beboerne på asylcentret har siden fredag i sidste uge protesteret dagligt over forholdene i teltlejren, og i weekenden demonstrerede asylansøgerne deres utilfreds med forholdene i lejren ved at lægge sig på vejen ude foran centeret. Vilstrupvej var i den forbindelse spærret i adskillige timer.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden