Atter hæder til IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa

IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa er kåret som Årets Kvalitetsskole for fjerde år i træk.

IBC Aabenraa er endnu en gang topscorer, når det gælder elevernes tilfredshed med skolen, undervisningen og det sociale miljø.

For fjerde gang siden 2008 får IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa nemlig overrakt prisen som Årets Gymnasie-Kvalitetsskole. Det sker på baggrund af en landsdækkende undersøgelse af elevtrivsel- og undervisningsmiljø foretaget af Uddannelsesbenchmark.

Elevernes eget arbejde årsag til trivsel

Set i lyset af Uddannelsesbenchmarks erklærede målsætning om fornyelse, havde Mette Andersen, rektor på IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa, ikke forventet at komme i betragtning til prisen i år også.

Men nok engang var sønderjyderne ikke til at komme uden om med bedste score blandt mere end 40 gymnasie-afdelinger i 12 ud af 16 af de overordnede kvalitetsindikatorer. IBC Handelsgymnasiet i Aabenraa har tilmed præsteret at forbedre sig på områder såsom skolen som helhed og undervisningen i forhold til sidste års resultater.

- Vi er utroligt stolte over igen at få prisen som Årets Gymnasie-Kvalitetsskole, siger rektor Mette Andersen. Hun tror, at det er hhx-elevernes meget engagerede og aktive arbejde i studiemiljøet og det sociale miljø på skolen, der er en stol del af årsagen til, at eleverne i så høj grad trives på IBC Aabenraa.
Rektor Mette Andersen og hhx-koordinator Mette Andreasen med en flok 2-års elever, der stortrives på IBC Aabenraa.