TV der bevæger dig

Baglandet sagde ja til køb af Stofa

1 af 2

Repræsentantskabet i energiselskabet SE har godkendt koncernens opkøb af Stofa med overvældende flertal. 92,4 pct. af repræsentantskabet stemte ja til at købe Stofa.

Niels Duedahl, adm. direktør i SE glæder sig over det klare mandat, SE´s øverste myndighed har givet. Med beslutningen er SE nu et stort skridt nærmere koncernens ambition om at være en national udfordrer til de store spillere på markederne for tv og internet.

Med 92,4 pct. af de tilstedeværende 245 medlemmer af SE´s repræsentantskab var det med overvældende flertal, at SE´s repræsentantskab nu har godkendt SE-koncernens opkøb af tv- og bredbåndsudbyderen, Stofa. Det skete på et møde i Vojens-hallen, hvor andelsselskabets repræsentantskab tirsdag aften var samlet.

Vil udfordre Yousee

Med købet af Stofa forstærker SE både sin eksisterende forretning inden for internet og TV væsentligt, ligesom også koncernens samlede lønsomhed styrkes. Med flere kunder i ryggen kan SE nu, ifølge adm. direktør, Niels Duedahl, indtage rollen som reel udfordrer til de store spillere på markedet for tv- og internet.

SE har købt Stofa for 1,9 mia. kr. af den svenske kapitalfond, Ratos. Med opkøbet bliver virksomheden én af de største udbydere af tv- og internet i Danmark. SE har de senere år oplevet en solid vækst og kan med opkøbet af Stofa tage et stort skridt videre mod koncernens mål om at være den mest lønsomme aktør i den danske energisektor med en forventet omsætning i 2015 på niveauet 5 mia. kr. og et overskud fra den primære drift på mere end 1 mia. kr.

Det er fortsat en forudsætning for handlens endelige godkendelse, at konkurrencemyndighederne godkender købet. Den afgørelse ventes at finde sted i løbet af første halvår 2013.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden