TV der bevæger dig

Bajere og ballet svævede sammen på Fuglsang

03:48

Der var lette svæv og dans fra Ægget foran ølkasserne, da Den Kongelige Ballet onsdag mødte bryggeriarbejderne fra Fuglsang i Haderslev.

Den Kongelige Ballet mødte onsdag bryggeriarbejderne på Fuglsang Bryggeri og sammen øvede de ballettens graciøse svæv.

Bajere og ballet er en forholdsvis ny sammensætning, men det var lige, hvad der mødte hinanden, da medarbejderne på Fuglsang Bryggeriet i Haderslev onsdag fik besøg af Den Kongelige Ballet.

Foran ølkasserne underviste balletmester Nicolaj Hübbe bryggeriarbejderne og dem fra ølkontorerne i ballettens svævende grundtrin, og de så solist Femke Mølbach Slot danse Ægget og Den Døende Svane direkte fra Arne Jacobsens ikoniske stol i rødt læder.

Balletbesøget på bryggeriet i Haderslev var en del af dansernes tur rundt i Danmark forud for Balletfestivalen, som finder sted i hovedstaden de ni første dage af juni.

Kan du ikke lige smutte derover, så er der en chance mere, når den Kongelige Ballet besøger Sønderborg Slot den 14. juni. Og det er gratis. 

Den Kongelige Ballet og bryggeriarbejderne på Fuglsang i Haderslev mødte hinanden i svævende bevægelser foran ølkasserne på bryggeriet.  Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu