Bank-røveri i Padborg

Klokken 12.16 i dag truede en mand med en revolver sig til et endnu ukendt pengebeløb i Danske Bank i Møllegade i Padborg.

Efter røveriet løb han fra banken mod viadukten tæt ved med retning mod Viaduktvej og Østergade. Røveren havde en sort tromle-revolver.

Han beskrives som
? Dansker
? Ca. 25-30 år
? 175-180 cm høj og muligvis lidt kraftig af bygning
? Lys i huden eller bleg
? Lyst karseklippet hår
? Iført lysegråt joggingtøj med en hættetrøje. Tøjet er af en hundepatrulje fundet andetsteds i byen, så manden er altså ikke længere iført det beskrevne tøj.

Røveren beskrives som en mand, cirka 180 centimeter høj. Under røveriet var han iført en grå hættetrøje, sort maskehue, blå cowboybukser og kanvasgummisko.
Vidner mener at have set denne person sidde i en hvid Ford Transit, der hele formiddagen har været parkeret på pladsen foran banken.
Der er tale om en højre-styret bil med hvid nummerplade foran og gul nummerplade bagpå. Bilen har en lidt speciel kofanger foran.

Højrestyret hvid kassebil efterlyses

Klokken 07.45 i morges er der ved banken set en bil med en chauffør, der svarer til røverens signalement. Det drejer sig om en ældre, hvid Ford Transit-lignende kassebil. Bilen har vinduer hele vejen rundt, og vinduerne var forsynet med gardiner.

Bilen var højrestyret. Den havde hvid nummerplade foran og gul nummerplade bag på. En af pladerne havde muligvis nummeret 8 eller 6 samt derefter 75 NYO. Bilen er klokken 12.30 set på motorvejen ved Kliplev i det nordgående spor.

Hvis man mener at have set røveren eller bilen eller har andre informationer, kan man kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 1-1-4.