30-årig mand anholdt i sag om dødt barn på halvandet år

Politiet har onsdag anholdt en 30-årig mand. Han mistænkes for at have forvoldt døden på et halvandet år gammelt barn i Sommersted.

Syd- og Sønderjyllands Politi har siden mandag den 6. februar efterforsket en sag, hvor et halvandet år gammelt barn fra Sommersted blev fundet dødt.

Efterforskningen har ført til, at politiet onsdag har anholdt en 30-årig mand, der mistænkes for at have forvoldt barnets død.

- Vi kan ikke oplyse om relationen mellem den anholdte og det døde barn, siger kommunikationsmedarbejder hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Mads Dollerup-Scheibel, til TV SYD.

Politiet ønsker ikke at oplyse, om den anholdte er fra lokalområdet - og hvorfor han først er anholdt halvanden uge efter hændelsen.

- Barnet blev fundet livløs mandag den 6. februar i Sommersted. Der kom ambulancer til stedet, og redderne forsøgte at genoplive barnet. Herefter blev barnet fløjet med helikopter til Rigshospitalet, hvor det senere blev erklæret dødt, uddyber Mads Dollerup-Scheibel.

Torsdag klokken 10.00 bliver den 30-årige fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Sønderborg.

Da der fortsat skal ske en omfattende efterforskning i sagen, vil politiet anmode retten om, at grundlovsforhøret bliver afholdt for lukkede døre.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.