Bedemand forsvundet

Den tidligere HA-rocker Lars Jensen har lukket sin begravelsesforretning i Sønderborg, og han er tilsyneladende gået under jorden under politibeskyttelse.

Senest har Lars Jensen stiftet foreningen Forbyd HA. Lars Jensen har tidligere været medlem af Hells Angels, og HA har efter hans eget udsagn forsøgt at dræbe ham.

Lars Jensen har fyret tre ansatte i bedemandsfirmaet, og det er nu lukket.

Han drev også Begravelseskassen ApS. Den er blevet overtaget af en tidligere ansat, Jens-Jørn Lemvig Thomsen, der også har fået overdraget bedemandsforretningens telefonnummer.

Jens-Jørn Lemvig Thomsen oplyser, at begravelseskassens kapital er intakt. Den har godt 800 medlemmer, der hver måned betaler 79 kroner som opsparing til deres begravelse.

Ingen kommentarer

Jens-Jørn Lemvig Thomsen ved ikke, hvad der er blevet af Lars Jensen.

- Jeg har uden resultat prøvet at komme i kontakt med ham, og hvad der er blevet af ham, kan jeg kun gisne om, siger han.

TV SYD har været i kontakt med Syd- og Sønderjyllands Politi. Herfra oplyser vicepolitiinspektør Bent Thuesen, at der ikke er ændret på sikkerheden omkring Lars Jensen og at man i øvrigt ikke har nogle kommentarer til sagen.

Jens-Jørn Lemvig Thomsen har indgået et samarbejde med en fynske bedemand, Tonni Nilausen, så medlemmer af begravelseskassen kan blive begravet. Tonni Nilausen arbejder på at få en afdeling i Sønderborg.