TV der bevæger dig

Bedste sygehus for sjette gang

00:29

1 af 2

Vejle Sygehus vinder for sjette år i træk titlen som landets bedste mellemstore sygehus. Alle ansatte på sygehuset får i eftermiddag en ikke helt sund medalje i form af mørdej og flødeskum.

Dagens Medicin har lavet den årlige kåring af landet bedste sygehuse. Den baseres på tre ting: Patienternes tilfredshed, kvaliteten af behandlingen og en afstemning mellem læserne af Dagens Medicin.

- I dag er det dejligt at kunne markere og fejre flere års vedholdende og målrettet indsats, som endnu engang har gjort os til Danmarks bedste hospital. Det giver arbejdsglæde og fælles fokus på vores vigtigste opgave, som vi til stadighed skal holde fast i ? at give vores patienter den bedste behandling, siger administrerende sygehusdirektør Niels Nørgaard Pedersen.

Én af Vejles førende bagere har været på overarbejde for at kunne levere de 3000 medaljer til eftermiddagskaffen. Patienterne får også del i fejringen af Danmarks bedste sygehus, da der bliver serveret chokolade til alle.

Selve prisoverrækkelsen foregår i forhallen på Vejle Sygehus klokken 15.10, hvor Dagens Medicins chefredaktør Kristian Lund traditionen tro holder tale og uddeler diplom.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden