Begge lokale ishockeyhold hev sejren hjem

Sønderjyske slog Gentofte med 2-1, mens Esbjerg Energy knuste Herlev Eagles med 5-1.

Efter nederlaget på 4-1 fredag aften i lokalopgøret mod Esbjerg fik tilskuerne søndag i SE Arena i Vojens efter fire hjemmebanenederlag i træk endelig en sejr, da Sønderjyske besjrede Gentofte med 2-1.

Marko Virtala bragte ellers gæsterne fra Gentofte Stars foran med 1-0 i første periode.

Men så tog Sønderjyske fat. Syv minutter inde i anden periode udlignede Thomas Spelling til 1-1 efter assist fra Kim Lykkeskov og Greg Gibson.

Der blev ikke scoret yderligere i perioden. Men halvvejs gennem tredje periode scorede Thomas Spelling, med sin anden scoring, sejrsmålet til 2-1.

2412 tilskuere overværede kampen.

Vestjyder kørte Herlev over

Hjemme i Granly Hockey Arena hev Esbjerg Energy en storsejr på 5-1 hjem mod Herlev Eagles - og nåede dermed tre sejre på eks dage.

Niklas Andersen scorede efter ni minutter til 1-0. Assist Kodie Curran. Ti minutter senere udlignede Herlevs Kim Staal til 1-1.

Men så var det også slut med scoringer fra Herlev.

I anden periode var der målfest i Esbjerg. Her scorede henholdsvis Søren Nielsen, Jared Knight og Brock Nixon til 2-1, 3-1 og 4-1.

Men det var ikke slut. For i tredje periode, efter 51 minutters spil, cementerede Brock Nixon sejren med sin anden scoring. 5-1 til Esbjerg Energy.

Efter søndagens kampe ligger Esbjerg Energy fortsat på 8. pladsen, men nu kun tre point fra Herning Blue Fox. Sønderjyske byttede plads med Gentofte og indtager nu fjerdepladsen i ligaen.